Tarotlabyrint

Groepsbegeleiding

Voor samenwerkende teams in organisaties kan dit spel een
belangrijke bijdrage leveren aan ieder persoonlijk, de onderlinge relaties en het team.
Ik ben beschikbaar om groepjes van 3 tot 5 mensen een dag of een weekend lang te begeleiden met het spelen van het spel.

Bel voor een afspraak 040-2523474 of mail naar:
info@jan-ton.info

Bellen bij voorkeur tussen 8.30 en 9.30 uur; bij geen gehoor graag inspreken. Ik bel je terug.

 

Tarotlabyrint

Tarotlabyrint is in 2002 verschenen bij
Uitgeverij Koppenhol. Kosten: € 32,50

Het speelbord van 'Tarot Labyrint' toont in één oogopslag alle 78 kaarten van het Universal Waite Tarotspel in hun elementaire verbanden en volgordes.

Je speelt het spel door middel van het gooien van een dobbelsteen, die je door het labyrint van de tarot leidt.
Bij elke kaart is er een korte tekst met 'orakeltjes', opdrachten of verwijzingen naar andere kaarten. De teksten nodigen je uit om actief met de kaarten bezig te zijn en je belevingen te delen met je medespelers.

Iedere speler start vanuit een zelfgekozen vraag of thema. Je route door het spel brengt je in contact met wat voor jou op dit moment van belang is.

Omdat de opdrachten uitnodigen tot intensieve uitwisseling tussen de spelers, is het spel óók zeer geschikt voor kleine groepen mensen, die willen werken aan hun onderlinge communicatie en samenwerking. Deskundige begeleiding daarbij kan gewenst of noodzakelijk zijn.

Veel kennis van de tarot is niet noodzakelijk. Een boek met wat uitgebreidere beschrijvingen van de kaarten kan evenwel diepgang bevorderen.

Aanbevolen: 'Beeld van Tarot', geschreven door de ontwerper van dit spel, Jan Ton.