Consulten

Astrologie-consult

Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden:
1.      Algemene verkenning van je horoscoop. We kijken naar wat je talenten, uitdagingen, sterktes en zwaktes zijn. Hoe kunnen de verschillende delen van jezelf
        samenwerken? Wat is jouw beste gave aan de wereld?
         Eén gesprek van 1,5 uur, kosten € 100,-
2.      Extra aandacht voor je levensloop tot nu toe. Welke kwaliteiten heb je goed ontwikkeld en welke zijn onder de maat gebleven? We kijken ook naar de
        planeetbewegingen in je huidige levensfase.   
        Twee gesprekken van 1,5 uur, kosten € 160,-
3..     Levensloopcoaching
        Vooraf maak ik je geboortehoroscoop. We kijken naar terugkerende patronen in je leven en hoe die in het hier en nu doorwerken.
        We gaan ook schatgraven: wat zijn jouw bronnen van inspiratie en levenslust? Hoe kun je daar nu in je leven gestalte aan geven? 
        Je kunt een afspraak met me maken voor een intakegesprek.

Consult Tarot, I Tjing, Dromen

Zowel orakels als dromen spreken tot ons via de taal van beelden en symbolen. Symbolen hebben een verbindende functie en kunnen ons (opnieuw) in contact brengen met innerlijke bronnen van transformatie, genezing en eenheid. Voorwaarde is wel dat we bereid zijn om in de spiegel te kijken en onszelf waar te nemen zonder oordeel of zelfbedrog. Dat is een actief proces van reflectie en zelfonderzoek. 
In een consult help ik je om de symbolen te duiden en ik nodig je uit om mee te kijken, te denken en te voelen. Samen volgen we wat de beelden in ons aanraken en prikkelen. Verwacht van mij geen voorspellingen. Ik ben juist op zoek naar jouw vrijheid en spreek je aan op hoe je zelf invloed kunt hebben op je leven.