Consulten

Tarot, I Tjing, Dromen

Zowel orakels als dromen spreken tot ons via de taal van beelden en symbolen. Symbolen hebben een verbindende functie en kunnen ons (opnieuw) in contact brengen met innerlijke bronnen van transformatie, genezing en eenheid. Voorwaarde is wel dat we bereid zijn om in de spiegel te kijken en onszelf waar te nemen zonder oordeel of zelfbedrog. Dat is een actief proces van reflectie en zelfonderzoek. 
In een consult help ik je om de symbolen te duiden en ik nodig je uit om mee te kijken, te denken en te voelen. Samen volgen we wat de beelden in ons aanraken en prikkelen. Verwacht van mij geen voorspellingen. Ik ben juist op zoek naar jouw vrijheid en spreek je aan op hoe je zelf invloed kunt hebben op je leven.

Geboortehoroscoop

Een geboortehoroscoop is bij uitstek geschikt om een breed beeld te krijgen van je jezelf en je levensloop. We kijken naar wat je talenten, uitdagingen, sterktes en zwaktes zijn. Hoe heb je je ontwikkeld tot nu toe? Hoe kun je de verschillende delen van jezelf met elkaar verenigen? Wat is jouw beste gave aan de wereld?


Levensloopcoaching 

Langer durende individuele begeleiding. Het doel en de duur hangen af van jouw wensen en wat ik je te bieden heb. Je kunt een afspraak met me maken voor een intakegesprek. Vooraf maak ik je geboortehoroscoop. We kijken naar terugkerende patronen in je leven en hoe die in het hier en nu doorwerken. We gaan ook schatgraven: wat zijn jouw bronnen van inspiratie en levenslust? Hoe kun je daar nu in je leven gestalte aan geven?