Nieuws

Het Watermantijdperk 3

In een tijd als nu, met veel hectiek en onzekerheid, doet het mij goed om me te verdiepen in zoiets groots en wijds als het watermantijdperk. Ik ben op zoek naar het grotere plaatje, een breder perspectief. Leidraad is voor mij nog steeds het beeld van de hemelse waterman die zijn gaven rijkelijk over de aarde uitgiet. Waterman is een luchtteken dus het gaat over kosmische inzichten die neerdalen naar de aarde,
Er bestaat geen vaste overeenstemming over wanneer het watermantijdperk is begonnen of nog moet beginnen, maar voor mij is het de Renaissance. Het was een tijd waarin een nieuw bewustzijn doorbrak met alle verwarring van dien. Beleven we nu een tweede renaissance? Een reisje in de tijd zal duidelijk maken dat de grote thema’s van toen nog altijd even actueel zijn.
Lees verder....

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.