Nieuws

Nieuws

De kracht zit in de kiem
Het is midwinter. De zaden voor het nieuwe jaar rusten in de aarde, geduldig wachtend op het licht dat zeker komt. Het is een bijzonder moment in de cyclus van de tijd, een omkeerpunt waar we afscheid nemen van wat was, terwijl dat wat komt nog klein en onaanzienlijk is. Het is een tijd om te broeden op een ei en terwijl je aan het broeden bent, maak je al contact met de kiem die in het ei zit. Waar zit jij op te broeden?
Astrologisch gezien begint 2020 met nóg zo ’n bijzonder kiemmoment, de conjunctie van Saturnus en Pluto in het teken Steenbok op 12 januari. Al in 2017 schreef ik over deze conjunctie (Astrologische tendensen voor 2018, in het tijdschrift Spiegelbeeld) toen nog vanuit een breed perspectief op het wereldgebeuren. Nu wil ik vooral kijken naar de conjunctie als een diepgaand proces van transformatie, een vernieuwing van binnenuit.
Lees verder....

Cursus: Leren en spelen met Tarot in Eindhoven.
Er is nog plaats in de groep die begint op dinsdag 21 januari, 19.30 uur.
Meer informatie en inschrijven: Mooi en magisch

Actief met de Tarot

Dank voor alle bestellingen en fijne reacties!
Je kunt het boek nog steeds bestellen voor € 22,00. Je krijgt dan een gesigneerd exemplaar toegestuurd.
Wist je dat recensies wonderen kunnen doen bij de verkoop? Als je dit boek de moeite waard vindt, schrijf dan een recensie bij bol.com of hebban.nl. Alvast bedankt!

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.