Nieuws

Jaarcursus Astrologie: de Zon, de Maan en de planeten

De opzet is heel simpel. Elke cursusdag staat in het teken van één van de planeten (inclusief Zon en Maan). Vóór de pauze leg ik de symboliek uit van de planeet en doen we oefeningen om te ervaren hoe het bij onszelf ‘werkt’. Na de pauze bespreken we van enkele deelnemers de geboortehoroscoop met speciale aandacht voor de ‘planeet van de dag’.  
Veel kennis van de astrologie is niet nodig, maar kan natuurlijk wel helpen. Het is een introductie, een handreiking om in contact te komen met de planeten en ook met jezelf.

Over mezelf
In de afgelopen 40 jaar heb ik vele cursussen gegeven in Tarot, maar nauwelijks in Astrologie. Ik schrok terug voor de complexiteit en liet het werk graag over aan astrologen die een gedegen opleiding konden bieden. In mijn individuele praktijk, waaronder ‘Levensloopcoaching’, heb ik honderden geboortehoroscopen gezien en besproken. Ik doe dat graag in de vorm van een dialoog. Ik draag de thema’s aan die in de horoscoop te zien zijn en vervolgens stel ik de simpele vraag: ‘herken je hier iets van?’. Van de gesprekken die daar uit voortvloeiden, heb ik enorm veel geleerd. De theorie van de Astrologie kreeg vlees en bloed. Die ervaring wil ik graag met jullie delen.

Plaats: Mooi en Magisch, Witbogt 4, Eindhoven

Tijd: 10 zaterdagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur

Data: 2022: 15-10, 12-11, 10-12, 2023: 14-1, 11-2, 11-3, 8-4, 6-5, 3-6, 8-7

Kosten: € 295,- 

Inschrijven: Mooi en Magisch

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.