Nieuws

Het Watermantijdperk 1

In december 2020 was er veel aandacht voor de samenstand van Jupiter en Saturnus in het teken Waterman: zou dit dan het begin van het Watermantijdperk zijn? Daar wordt namelijk verschillend over gedacht. Sommigen zeggen dat het nog moet beginnen, anderen dat het al lang geleden begonnen is. 
Traditioneel wordt de Waterman afgebeeld als een man die vanuit de kosmos stromend water uitgiet over de aarde. Waterman is een luchtteken en dus het gaat hier om grote kosmische inzichten die uitstromen over de aarde. Het is een zegening, maar tegelijk ook een enorme uitdaging voor het beperkte aardse bewustzijn.
Je mag er van uit gaan dat zo’n indaling van grote inzichten in stadia verloopt. Het begint bij enkelingen die er open voor staan en doordringt steeds diepere en bredere lagen van de mensheid en de aarde. Ik nodig je uit voor een reisje in de geschiedenis: misschien is de kosmische Waterman al eerder met zijn gulle gaven aan het werk geweest. 
Lees verder..

Steun Pleïade

Eind vorige eeuw had elke grotere stad wel een New Age winkeltje. Vaak was er een ruimte bij waar cursussen of consulten werden gegeven. Ze leken de belichaming van het Watermantijdperk. Ze fungeerden als toevluchtsoord voor idealistische zoekers, als ontmoetingsplaats voor pioniers en vaak ook als een podium voor beginnende ondernemers (zoals ik). Zo  vlug als ze gekomen waren, zo snel verdwenen ze ook weer. Als één van de weinigen is Pleïade in Tilburg erin geslaagd om een plek te veroveren in de stad en zichzelf te blijven vernieuwen.  Ik denk dat ontmoetingsplaatsen als Pleïade een belangrijke rol vervullen. Ze presenteren zich terecht als ‘stads-oase’. Nu dreigt ook Pleïade ten onder te gaan in het geweld van de pandemie, Je kunt je steun geven door hun producten via de website te bestellen of door een donatie.
https://www.pleiadetilburg.nl/
https://www.pleiadetilburg.nl/product-categorie/donaties/

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.