Nieuws

Transformatie van energie

Er wordt in deze tijd enorm veel gevraagd van ons vermogen tot zelfbeheersing. Juist daar waar vrije energie tot ontlading kan komen (uitgaan, feesten, vrije seks, sport, muziek, theater, enzovoorts), moeten we ons inhouden. Als alles ‘goed’ gaat, kunnen we veel energie kwijt in ons werk, maar ook daar is veel stagnatie, onzekerheid en verlies. Het potentieel aan vrije, creatieve energie is natuurlijk niet weg en juist in deze tijd kunnen we nieuwe bronnen van inspiratie aanboren, misschien tegen de verdrukking in.
In de astrologie wordt die spontane, expressieve, creatieve energie gesymboliseerd door de planeet Mars. Mars loopt nu retrograde van 9 september tot 14 november: een tijd waarin de energie kan stagneren en veel mooie plannen dreigen te mislukken, maar het is ook een tijd die kansen biedt om ‘Mars’ naar een hoger peil te brengen. 

Lees verder...

Tarotlessen najaar 2020

Het vroeg om enig overleg met Sandy Huyskens van Mooi en Magisch om tot een cursusaanbod te komen dat haalbaar én veilig is. De ruimte van Mooi en Magisch is groot en biedt veel mogelijkheden. Met een maximum van 8 deelnemers is het goed mogelijk om elkaar te ontmoeten en toch de gewenste afstand te houden.

Beginnerscursus Tarot

Tarot als synthese van de westerse mystiek          
De inwijdingsweg van de Grote Arcana               
Getallenleer        
De vier elementen       
Hofhouding 
8 woensdagavonden: 14,en 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2 en 9 december
Kosten: € 150,-
Inschrijven: Mooi en Magisch

Gevorderden

In het afgelopen jaar zijn er drie beginnerscursussen geweest bij Mooi en Magisch (deels digitaal). Er was veel vraag naar een vervolg. Het lijkt nu niet verstandig om lang doorlopende cursussen aan te bieden. In plaats daarvan komen er nu zes avonden met tarotleggingen. Terug naar de ‘corebusiness’ van de Tarot zeg maar. Vóór de pauze doe ik een demonstratie met een vrijwillig(st)er. Na de pauze kun je met elkaar oefenen in subgroepjes.

Leggingen met Tarot

6 donderdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur.
Data: 8, 15, 29 oktober en 5, 12 en 19 november
Kosten:  € 120,- 
Inschrijven: Mooi en Magisch

Astrologie-consult

De laatste maanden is er veel vraag naar astrologische consulten. Geen wonder want er is veel gaande dat grote vragen oproept. 
Meer informatie op de pagina Consulten

Meer artikelen » 


De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 6x per jaar en is gratis. Naast informatie over activiteiten en aanbiedingen, schrijf ik in elke aflevering een artikeltje, waarin ik iets van waarde hoop over te brengen. Reacties zijn welkom! Vind je de nieuwsbrief ook waardevol voor anderen? Stuur hem dan door of geef een gratis abonnement weg.